HATAY / İSKENDERUN - İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi

Mrt

Okul sporları Futsal branşında okulumuz takım öğrencileri Genç erkeklerde İskenderun 2.liği ve Hatay 3.lüğü kazanmışlardır. Bu başarıda emeği geçen Salih OKUR öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz İDÇAL Oryantiring takımı öğrencileri 3 kategoride şampiyonluk,1 kategoride 2.lik alıp Hatay ımızı bölgede temsil etme hakkına sahip olmuştur. Bocce Volo alt branşında genç kızlarda Elif Sude Sivri İl Birinciliği, Genç erkeklerde Hüseyin Hamdi Şıh il üçüncülüğü ve Bocce okul takımımız ise müsabakaları il üçüncüsü olarak tamamlamıştır. Bu başarıların mimarı Ülkü BAKAN hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzun temizlik ve hijyen kurallarına uygunluğu Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Birimi tarafından onaylanarak Okulum Temiz belgesini almaya hak kazanmıştır. Bu belgenin alıınmasında emeği geçenlere ve özellikle yardımcı personellerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İsabet Şakalar rehberliğinde, 9E sınıfı öğrencileri ile Değerler Eğitimi Kapsamında Merhamet ve Vicdan Konulu pano çalışması yapıldı. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğretmeni Özlem ÖZSOY ve öğrencilerimizin okulumuzu ağaçlandırma etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesinin farkli alanlarına fidan dikimi yaptılar. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Kas

Kıymetli öğretmenim bilgeliğiniz, bağlılığınız ve nezaketiniz çocuklarımızı, gençlerimizi her zaman doğru yola götürecek ve daha iyi insanlar olmaları için ilham verecektir. Öğretmenlerimizin şahsında tüm öğretmenlerin de öğretmenler gününü kutlar, sağlıklı mutlu nice güzel günler dileriz. Okul aile birliği üyelerimize de öğretmenler günü dolayısı ile öğretmenlerimize yönelik yapmış oldukları ikramlardan ve nazik düşüncelerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85. yılında sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet kupası Bocce müsabakalarında 2.lik ve 3.lük alan öğrencilerimizi tebrik ediyor öğrencilerimizin başarısında emek veren öğretmenimiz Ülkü BAKAN'a teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzun da ortağı olduğu 4 Türk , 1 Çekyalı, 1 İtalyan okulun yer aldığı insan hakları temalı '' For You and For Me '' isimli eTwinning projesinde sona gelinmiştir.Proje etkinlikleri yürütülürken başta Okul Müdürümüz Savaş Tiker, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz daima desteklerini vermişlerdir. Proje faaliyetlerinin tanıtılması ve yaygınlaştırılması kapsamında , Twinning kulübü öğrencilerimiz çevre okullara gidip faaliyetlerimizi tanıtmışlardır. Ayrıca akşam saatlerinde velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik bir çevrimiçi webinar düzenlenmiş,proje etkinlikleri ve çıktıları sunulmuştur.